Rondom Het Kind

Aanmelden

Waarom maakt Timotheüs deel uit van Rondom Het Kind?
www.timotheus.nl

Waarom ondersteunt Timotheüs de conferentie Rondom Het Kind?
Timotheüs stond aan de tekentafel van Rondom Het Kind. Marian Geeve, leidinggevende van Timotheüs (onderdeel van Stichting Opwekking), is een aanjager en motor binnen Rondom Het Kind. In navolging van een vergelijkbare conferentie in Engeland was het haar droom iets dergelijks ook in Nederland te organiseren. In 2010 werd deze droom werkelijkheid en inmiddels is de conferentie uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek voor ouders, kinderwerkers, leerkrachten, kerkleiders en beleidsmakers die betrokken zijn bij de (geloofs)opvoeding.

Waarom maakt Timotheüs deel uit van de beweging Rondom Het Kind?
Het bundelen van krachten en know-how ten aanzien van geloofsopvoeding in Nederland is volgens Timotheüs essentieel. Samen ben je sterker. We zijn allemaal een puzzelstuk in het grote pallet van de geloofsopvoeding. Ieder puzzelstuk heeft zijn eigen expertise en legt eigen accenten. Samen kunnen we daarom in Nederland meer betekenen voor ouders, kerkleiders, kinderwerkers en scholen.

Wat biedt Timotheüs Rondom Het Kind?
Timotheüs is een organisatie die zich bezighoudt met geloofsopvoeding. Wij willen de volgende generatie bereiken met het evangelie van Jezus Christus, omdat wij geloven dat wij als mens bedoeld zijn om in relatie met Hem te leven. Timotheüs wil daarom kerken, gemeenten en ouders ondersteunen in de geloofsopvoeding. Dat doen wij door het uitgeven van diverse materialen, door een ruim trainingsaanbod, door begeleiding en advies aan kerken en gemeenten. Daarnaast organiseren wij op de Pinksterconferentie van Opwekking het kinderprogramma en diverse seminars over geloofsopvoeding.

Wij geloven in de beweging Rondom Het kind. Daarom investeren we in tijd en mankracht om te faciliteren en mee te bouwen aan Rondom Het Kind. Op de conferentie kom je onze docenten, die trainingen in het land verzorgen, tegen in een aantal workshops. Verder leveren wij als Timotheüs de projectleider en grafisch vormgever van Rondom Het Kind en zijn vanaf de start betrokken binnen het Coördinatoren Team. Daarnaast biedt Opwekking Services facilitaire en organisatorische ondersteuning zoals registratie.