Rondom Het Kind

Aanmelden

Rondom Het Kind lanceert nieuw logo

Op 20 november – de internationale dag voor de rechten van het kind – lanceert Rondom Het Kind haar nieuwe logo. Daarnaast maakt de beweging het thema voor de conferentie van 2016 bekend: Exce!!ent (Excellent). 

Marian Geeve, oprichter van Rondom Het Kind, licht toe waarom voor deze combinatie is gekozen: ‘Door ons logo vandaag te lanceren, nu het kind wereldwijd één dag centraal staat, willen we extra aandacht vragen voor het belang van geloofsopvoeding in het gezin, in de kerk en op school. Daar draait het ook om op onze conferentie. Het thema van 2016 – Exce!!ent – verwijst onder andere naar de opdracht om de excellente boodschap, het evangelie, door te geven aan de volgende generatie. Binnen het gezin, in de kerk en op school.' 

'Of we het nu hebben over ons nieuwe logo, de internationale dag voor de rechten van het kind of het thema van de komende conferentie, één ding staat als een paal boven water: overal ter wereld verdient het kind een centrale plek, omringd met volwassenen die hem helpen, beschermen, opvoeden én bij Jezus brengen.’ Meer informatie over het logo?